Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šteta od 120.000 kuna

Piromanka iz Moslavine: Žena tri puta izazvala požar na istoj kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je po završetku istrage predala pritvorskom nadzorniku 53-godišnju ženu koja je u tri navrata, od siječnja do travnja, izazvala požar na istoj obiteljskoj kući 49-godišnjaka u mjestu Gornja Gračenica, priopćila je u četvrtak Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Pedesettrogodišnjakinja je osumnjičena da je 2. siječnja u mjestu Gornja Gračenica, na području Popovače, izazvala požar na terasi obiteljske kuće 49-godišnjeg vlasnika, u kojem su djelomično nagorjela ulazna vrata i prozori.

Potom je 10. travnja, provalila u istu obiteljsku kuću i ukrala razni alat te u unutrašnjosti kuće izazvala požar, u kojem je izgorio dio namještaja te nagorjela unutrašnjost kuće. Osumnjičena 53-godišnjakinja je 18. travnja ponovno izazvala požar na istoj obiteljskoj kući, u kojem je izgorio dio krovišta, dok je iz kuće ukrala ražanj i ručni alat.

Temeljem naloga suda policija je obavila pretrage doma i drugih prostorija kod osumnjičene, te je pronađen dio ukradenih predmeta. Ukupnu materijalnu štetu oštećeni 49-godišnjak procjenjuje na oko 120.000 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena je zbog počinjenih kaznenih djela 'teške krađe' i 'oštećenja tuđe stvari' uz posebno izvješće predana pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene