Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZVLAČILI IH VATROGASCI

Teška nesreća u Zagorju: Pijani 14-godišnjak vozio auto i zabio se u betonski zid, teško je ozlijeđen njegov otac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
46-godišnji muškarac iz Petrovskog, u nesreći koja se dogodila u noći sa sobote na nedjelju u Tkalcima kod Krapine, zadobio je po život opasne ozljede i nalazi se u bolnici u Zaboku.

Auto je vozio njegov pijani 14-godišnji sin. Dječak je imao 1,29 promila alkohola u krvi kad je izgubio nadzor nad vozilom zbog neprilagođene brzine i zabio se u u deponirane armaturne mreže i potporni betonski zid uz cestu. Otac je teško ozlijeđen, a maloljetnik je prošao samo s lakšim ozljedama.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Promet je preusmjeren Teška nesreća u Zagorju: Tri osobe prevezene u bolnicu, zatvorena državna cesta Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru"

"Koliko je udarac bio snažan dovoljno govori podatak da su djelatnici JVP-a Krapina morali automobil rezati škarama kako bi oslobodili i izvukli unesrećenog oca, koji je potom odvezen u Opću bolnicu Zabok, gdje mu je, kako neslužbeno doznajemo, izmjerena velika koncentracija alkohola u krvi te su mu ustanovljene teške tjelesne ozljede: puknuće mjehura i povreda aorte", piše portal Zagorje.com.

Protiv 14-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu, a u slučaj će se uključiti i Centar za socijalnu skrb.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene