Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatila ju policija

Pijana vozila automobil u Puli, napuhala više od tri promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulska policija u ponedjeljak je u Puli zatekla 52-godišnjakinju koja je vozila automobil s više od tri promila alkohola.

Oko 19 sati, na raskrižju Ulice Giardini i Zagrebačke ulice u Puli policajci su zaustavili automobil Citroen pulske registarske oznake kojim je upravljala 52-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola od 3.06 promila.

Pročitajte i ovo Zapljena u Rovinju - 1 Proizvodio i preprodavao Najveća zaplijena droge u Istri ove godine: Policija kod 51-godišnjeg muškarca pronašla više od 10 kilograma raznih supstanci Ilustracija Pamtit će taj travanj Protiv trojice hrvatskih policajaca podignuta optužnica! Zaustavili vozilo i pristali na suludi vozačev plan

"Žena je smještena u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te se protiv nje podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu", priopćeno je iz PU istarske.

Iz policija upozoravaju da već i male količine alkohola u organizmu povećavaju rizik nastanka prometne nesreće u odnosu na posve trijeznog vozača.

Osim toga, alkohol je uz brzinu, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisnu uporabu mobitela, jedan od četiri ubojice u prometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene