Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)
Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)

Pulska policija u ponedjeljak je u Puli zatekla 52-godišnjakinju koja je vozila automobil s više od tri promila alkohola.


Oko 19 sati, na raskrižju Ulice Giardini i Zagrebačke ulice u Puli policajci su zaustavili automobil Citroen pulske registarske oznake kojim je upravljala 52-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola od 3.06 promila.

Vezani članci Velika zapljena droge u Istri (Foto: PU istarska) - 2 Duks ponovno razotkrio dilera: U Istri zaplijenjeno više od 50 kilograma marihuane, bila je skrivena u stražnjem sjedištu Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak) Objavljeni rezultati pojačanog nadzora prometa tijekom vikenda: Na meti policajaca bili "recidivisti"

"Žena je smještena u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva te se protiv nje podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu", priopćeno je iz PU istarske.

Iz policija upozoravaju da već i male količine alkohola u organizmu povećavaju rizik nastanka prometne nesreće u odnosu na posve trijeznog vozača.

Osim toga, alkohol je uz brzinu, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisnu uporabu mobitela, jedan od četiri ubojice u prometu.

Pljušte reakcije na špijunsku aferu: Ostojić zatražio izvješće SOA-e, Božo Petrov smatra da se radi o sanaciji štete zbog arbitraže