Novčanom kaznom od gotovo 23 tisuće kuna te zabranom vožnje u trajanju od devet mjeseci kažnjen je 22-godišnji vozač koji je u noći na petak kod Nove Gradiške u alkoholiziranom stanju sletio s ceste.

Galerija


Brodsko-posavska policija priopćila je da je taj vozač oko 3 sata u noći u mjestu Rešetari s 1,84 promila alkohola u krvi zbog prebrze vožnje u kružnom toku izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste. Pritom je udario u metalne stupove, nakon čega se vozilo odbilo, prevrnulo na krov i palo u kanal.

Vezani članci Policija, Ilustracija Teška nesreća u Požegi: Vozačica (37) autom naletjela na dijete, hitno je prebačeno u bolnicu Krunoslav Capak Krunoslav Capak remetio javni red i mir: Zbog sukoba u prometu intervenirala i policija

Osim što je bio pijan, vozio je za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima "B" kategorije. U nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Policija je tog vozača danas privela na Prekršajni odjel novogradiškog Općinskog suda, gdje ga je sudac u žurnom postupku kaznio s 22.800 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane vožnje u trajanju od devet mjeseci.
(Hina)