Novčanom kaznom od gotovo 23 tisuće kuna te zabranom vožnje u trajanju od devet mjeseci kažnjen je 22-godišnji vozač koji je u noći na petak kod Nove Gradiške u alkoholiziranom stanju sletio s ceste.

Galerija


Brodsko-posavska policija priopćila je da je taj vozač oko 3 sata u noći u mjestu Rešetari s 1,84 promila alkohola u krvi zbog prebrze vožnje u kružnom toku izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste. Pritom je udario u metalne stupove, nakon čega se vozilo odbilo, prevrnulo na krov i palo u kanal.

Vezani članci Policija, ilustracija Strašna nesreća: Auto prikliještio dječja kolica, dijete teško ozlijeđeno Skoro sudar Vozač pukom srećom izbjegao tragediju, djeca mu iz vedra neba istrčala pred auto

Osim što je bio pijan, vozio je za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima "B" kategorije. U nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Policija je tog vozača danas privela na Prekršajni odjel novogradiškog Općinskog suda, gdje ga je sudac u žurnom postupku kaznio s 22.800 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane vožnje u trajanju od devet mjeseci.
(Hina)