Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan pritvoren

Pijan izbo starijeg brata u Vinkovcima: "Pucaju iz kalašnjikova, tuku se, žive s ocem pa i njega pretuku"

Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka)
Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka
U Vinkovcima je u ponedjeljak navečer došlo do svađe i tučnjave između dva brata. Jedan je izboden i završio je u bolnici.

U ponedjeljak u kasnim večernjim satima u obiteljskoj kući u Vinkovcima, u Ulici Matije Gupca, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 27-godišnjaka i 24-godišnjaka. Obojica su bila pijana.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

U sukobu je 24-godišnjak oštrim predmetom zadao više ubodnih i reznih rana po gornjem dijelu tijela 27-godišnjaka. 27-godišnjaku je ukazana liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. 24-godišnjak je nakon kriminalističke obrade pritvoren.

Neslužbeno doznajemo da je do sukoba došlo između dva brata. "Najgore od svega je to što se slične stvari događaju - pucaju iz kalašnjikova, tuku se, prošli put je mlađi brat bio meta. Žive s ocem pa i njega pretuku", doznajemo od jednog od susjeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene