Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U Vinkovcima je u ponedjeljak navečer došlo do svađe i tučnjave između dva brata. Jedan je izboden i završio je u bolnici.


U ponedjeljak u kasnim večernjim satima u obiteljskoj kući u Vinkovcima, u Ulici Matije Gupca, došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 27-godišnjaka i 24-godišnjaka. Obojica su bila pijana.

Vezani članci Policija u SAD-u, ilustracija Strava u SAD-u: Dječak pištoljem ubio troje djece i ženu, teško ozlijedio još jednu osobu Deni Boneštaj Nakon Mile Kitića, tijekom nastupa napadnut još jedan folk-pjevač i to iz istog razloga

U sukobu je 24-godišnjak oštrim predmetom zadao više ubodnih i reznih rana po gornjem dijelu tijela 27-godišnjaka. 27-godišnjaku je ukazana liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. 24-godišnjak je nakon kriminalističke obrade pritvoren.

Neslužbeno doznajemo da je do sukoba došlo između dva brata. "Najgore od svega je to što se slične stvari događaju - pucaju iz kalašnjikova, tuku se, prošli put je mlađi brat bio meta. Žive s ocem pa i njega pretuku", doznajemo od jednog od susjeda.