Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2,29 promila u krvi

Pijan izazvao sudar na autocesti, dvoje teško ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 5.55 sati dogodila na 43. kilometru autoceste A1 u smjeru juga ozljede opasne po život zadobili su 18-godišnji M.L. i pet godina mlađi A.L. Lakše je ozljeđen 24-godišnja D.B. Zaprimljeni su na liječničku njegu Opće bolnice Karlovac.

Nesreću je skrivio D.B., koji je u svojem organizmu imao 2,29 promila alkohola u krvi. Upravljajući Fordom krapinskih registracijskih oznaka nije držao razmak među vozilima. Od siline udarca Yugo se okrenuo na krov te su se oba vozila nastavila nekontrolirano kretati sljedećih stotinjak metara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Slovenci uputili neobičan zahtjev zbog brojnih turista koji će ići prema Hrvatskoj: "To su zatražili prvi put" Ilustracija Kolona do naplatnih kućica Lančani sudar i požar automobila na Karlovačkoj: Stvorila se ogromna gužva, HAK poslao upozorenje vozačima

U nesreći su teške ozljede zadobili mladi Zagrepčani koji su išli na Grobnik na automobilističke trke, a upravljali su u za to namjenjenim automobilom. Jednom od mladića u ovom trenutku život ovisi o koncu.Ima teške ozljede glave, a nakon što ga je reanimirala ekipa HMP-a na autocesti, liječnici karlovačke bolnice bore mu se za život. U Fordu su bile još dvije ženske osobe, a jedna od njih zadobila je lakše ozljede.

U 9.25 sati promet je tim dijelom autoceste normaliziran.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene