Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvao prometnu nesreću

Pijan bez vozačke automobilom udario u lokomotivu, dobio 30 dana zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu, nešto poslije ponoći, dogodila se prometna nesreća u Donjim Andrijevcima kod Slavonskog Broda. Pijani 23-godišnjak automobilom je udario u lokomotivu na pružnom prijelazu.

Na prijelazu ceste preko željezničke pruge u Donjim Andrijevcima, u subotu u 0:20, dogodila se prometna nesreća u kojoj, srećom, nije nitko nastradao. Materijalna šteta je značajna.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Policija je očevidom utvrdila da je 23-godišnjak automobilom upravljao prije dobivanja vozačke dozvole. Kretao se kolnikom Kolodvorske ulice, od zapada u smjeru istoka.

Sjevernim kolosijekom željezničke pruge Zagreb – Tovarnik u smjeru zapada kretao se teretni vlak kojim je upravljao 55-godišnjak. 23-godišnjak se nije zaustavio na pružnom prijelazu iako je signalizacija na pružnom prijelazu najavljivala dolazak vlaka.

U jednom trenutku došlo do udara prednjeg dijela automobila u lokomotivu. Alkotestom je utvrđeno da je 23-godišnjak imao 1,62 promila.

S obzirom na to da se radi o recidivistu, uhićen je i doveden u Postaju prometne policije Slavonski Brod. Na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu proveden je skraćeni prekršajni postupak u kojem je proglašen krivim i kažnjen s 30 dana zatvora. Prevezen je u zatvor u Požegi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene