Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Istri

21-godišnjaku stroj za sijeno zahvatio ruku i usmrtio ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom radova na polju kod mjesta Tupljak u istarskoj općini Pićan u petak je poginuo 21-godišnjak iz Gologoričkog Dola, kojemu je stroj za baliranje sjena, tzv balirka zahvatila ruku i nanijela mu teške ozljede od kojih je preminuo.

Istarska policija izvijestila je u subotu da se nesreća dogodila oko 19,30 sati, kada je 21-godišnji mladić traktorom balirao sijeno, kada je u jednom trenutku došlo do zastoja rada balirke.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Grad Umag o tihoj okupaciji Istre - 5 Problem "istarskih favela" Uzrujani Slovenci o optužbama da su okupirali hrvatsku obalu: "Mogu imati sve na svojoj zemlji, čak i raketu za Mars"

"Krenuo je otkloniti kvar na stroju, prilikom čega je zadobio teške ozljede te je preminuo na mjestu događaja", rekla je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Dodala je kako je očevid uz policiju obavio i zamjenik općinskog držanog odvjetnika iz Pule, koji je naložio obdukciju tijela stradalog mladića. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene