Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta veća od 57 tisuća kuna

Petorica iz BiH krala na području Cetingrada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suradnjom karlovačke Policijske uprave i policije Unsko-sanskoga kantona razriješeno je jedanaest krađa i teških krađa na području općine Cetingrada, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

Utvrđeno je da su petorica državljana Bosne i Hercegovine u dobi od 20 do 32 godine od polovice travnja do kraja svibnja ove godine u Cetingradu, Šiljkovači, Grabarskoj, Buhači i Pašinu Potoku u cetingradskoj općini provalili u nekoliko obiteljskih kuća i pomoćnih prostorija te u prodavaonicu mješovite robe.

Pročitajte i ovo Interventna okružila protuprosvjednike - 7 Zadržali prosvjednice Policija se oglasila o incidentu na prosvjedu protiv Hoda za život: "Pokušali su ući među sudionike okupljanja..." Očevid u Bjelovaru - 3 Očevid u tijeku FOTO Ovo je mjesto strašnog zločina: Muškarac ubio punicu, ranio suprugu, a onda presudio i sebi?

>> Nizozemac skinuo kupaće gaće pred maloljetnicom, istukao ga njezin otac

Krali su novac, prehrambene proizvode, alkoholna pića, vatreno oružje, tehničke uređaje, alat i drugo. Šteta je veća od 57 tisuća kuna. Zbog osnovane sumnje da su počinili 11 krađa i teških krađa, petorica će biti kazneno prijavljena mjerodavnome državnom odvjetništvu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene