Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potukli se turisti

Nizozemac skinuo kupaće gaće pred maloljetnicom, istukao ga njezin otac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija privela je dva strana turista koji su se potukli u Zatonu, nakon što je jedan skinuo kupaće gaće pred kćerkom drugog.

Policija je u nedjelju, oko 15:30 sati dobila dojavu od zaštitara turističkog kampa u Zatonu, da su se potukli strani gosti. Kako su po dolasku saznali, radilo se o 46-godišnjem Austrijancu i 50-godišnjem Nizozemcu.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Naime, kada je vidjela obnaženog muškarca, 15-godišnja kćer Nizozemca izašla je iz mora i požalila se ocu. Nizozemac je potom napao Austrijanca i izudarao ga po glavi i tijelu, rekao je za Dnevnik.hr glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

>> Češki turisti polijevali goste pićem pa napali i policajce

Oba muškarca u nedjelju su privedena u policijsku postaju, a jučer na sud za prekršaje. Nizozemac je dobio kaznu za napad te narušavanje javnog reda i mira. Austrijanac je pak dobio kaznu za omalovažavanje moralnih osjećaja građana. Obojica su dobila novčane kazne.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene