Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Pao 64-godišnji makro u Slavonskom Brodu: Iskorištavao težak položaj žena i nagovarao ih na prostituciju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podignulo je optužnicu protiv 64-godišnjaka. Terete ga da je žene nagovarao na prostituciju, vozio ih muškarcima i uzimao im novac.

64-godišnjaka državno odvjetništvo tereti da je od 1. siječnja do 1. srpnja prošle godine na području grada Slavonskog Broda i okolnih mjesta nekoliko državljanki Hrvatske nagovarao na prostituiranje.

Koristio je njihov težak socijalni i materijalni položaj. Pronalazio je muškarce kojima je nudio pružanje usluga tih žena za novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Privedena i poznanica Skandal u susjedstvu dobio šokantan nastavak: Policajka dogovarala seks utroje u zamjenu za skupocjeni mobitel

Žene su pristale na prostituciju, a 64-godišnjak ih je vozio na dogovorena mjesta muškarcima. Nakon svake pružene usluge, tražio je od njih dio novca koji su mu one i davale.

64-godišnjaka terete da je na takav način u šest mjeseci ostvario imovinsku dobit u neutvrđenom iznosu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SKANDAL TRESE SUSJEDSTVO Policajka se bavila elitnom prostitucijom: Zarađivala je i 1000 eura po noći, bila je uvjerena da je neće uhititi

Utvrdi li mu se krivica za kazneno djelo za koje ga DORH tereti, očekuje ga kazna zatvora u trajanju od jedne do deset godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene