Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vandalizam

Palili kontejnere u zagrebačkim Gajnicama, u jedan ubacili i petarde. Oštećeni ograda i četiri automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S čak četiri požara kontejnera borili su se noćas u Gajnicama vatrogasci JVP-a Zagreb.

U zagrebačkom kvaru Gajnice vatrogasci su noćas gasili nekoliko požara kontejnera. U Ulici hrvatskih iseljenika nešto prije dva sata zapalila su se dva kontejnera. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Svetogrđe u Pakistanu VIDEO Bijesna rulja pali katoličke crkve: "Mrežama su se dijelile fotografije zapaljenog Kurana što je zapalilo gomilu" U Slavoniju stigli kontejneri - 1 privremeni dom Civilna zaštita dostavlja kontejnere za obitelji kojima su kuće uništene, obitelji u Slavoniji potresene: "Najmlađa kćer par dana nije htjela jesti"

"Vatra se proširila na osobne automobile marke Toyota Corola, Škoda Octavia i Opel Corsa koji su bili parkirani u neposrednoj blizini te su djelomično nagorjeli", javila je zagrebačka policija. 

U Argentinskoj ulici požar kontejnera u 1:41 proširio se na Citroen Xsaru  koja je također bila parkirana u blizini. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Zagreb.

U Ulici Mahatme Gandhija netko je u 1:35 zapalio kontejner za papir. U njega je potom ubacio i petarde.

"Gorjeli su i kontejneri u Peruanskoj ulici. Osim kontejnera oštećena je i ograda", doznajemo od Siniše Jembriha, zapovjednika JVP-a Zagreb. 

U požarima nitko nije ozlijeđen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene