Kvar na električnim instalacijama uzrok je požara u hotelu ''Mirni kutak'' u Otočcu, u srijedu navečer.

Galerija


Izvršenim očevidom policijskih službenika Policijske uprave ličko-senjske i Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u hotelu u Otočcu, utvrđeno je da je do požara došlo zbog kvara na električnim instalacijama.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Starica u zgradi pustila plin iz plinske boce i potpalila ga šibicama: Uhićena je i pritvorena Ilustracija Tragedija kod Križevaca: U kući koju je zahvatio požar pronađena dva tijela

Tridesetak gostiju iz Koreje koji su u vrijeme požara bili u obiteljskom hotelu ''Mirni kutak'', zahvaljujući pribranosti osoblja evakuirano je u posljednji trenutak.

''Naglo se to počelo širiti sve više i više, sve dalje i dalje. Cijela zadnja strana hotela krovišta je izgorjela i onda je krenulo dolje na sobe'', rekao je Domagoj Tomić, zet vlasnika hotela.

Cijelu noć požar je gasilo tridesetak vatrogasaca s deset vozila. Materijalna šteta je velika.

''Možemo reći da nema otvorenog plamena ono najgore je prošlo, ali materijalna šteta je velika i veliki udarac za gospodarstvenika'', kazao je sinoć nakon gašenja požara vatrogasac Hrvoje Ostović.