Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena u maksimiru

Otkriven misterij trupla: Djevojka (18) se predozirala metadonom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riješen je slučaj u kojem je 25. rujna pronađeno truplo nepoznate osobe u napuštenom objektu u Maksimiru.

Policija je utvrdila da je 18-godišnjoj djevojci pozlilo zbog uzimanja metadona koji joj je dao 25-godišnjak, a zatim ju je ostavio u životnoj opasnosti. Policija 25-godišnjaka tereti da je djevojci nekoliko puta dao neutvrđenu količinu metadona alkaloida od kojeg joj je pozlilo. Mladić joj nakon toga, navodi policija, nije pokušao pomoći, nego ju je ostavio u životnoj opasnosti te je zato i umrla.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo i Josip Pavić - 1 potpisan sporazum Kada počinje rušenje i izgradnja novog stadiona i tko će to platiti? Detalje otkriva državni tajnik ministarstva sporta Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Uzrok nije poznat Buknuo požar na kući kod Maksimira: Iz buktinje izvukli tijelo sina, otac prevezen u bolnicu

Kako bi prikrio tragove kaznenog djela, 25-godišnjak je truplo stavio u metalni ormar u privremeno napuštenom objektu u Ulici Ivana Trnskog. Policija mladića sumnjiči za zloporabu opojnih droga i nepružanje pomoći 18-godišnjakinji pa ga je nakon kriminalističke istrage odvela u istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene