Zračna luka Rijeka (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)
Zračna luka Rijeka (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Vezano za novinske napise da DORH u Zračnoj luci Rijeka istražuje pronevjeru tešku 780 tisuća kuna, iz te zračne luke u utorak su potvrdili kako je Uprava kazneno prijavila jednu djelatnicu, s obzirom na određene nepravilnosti u knjiženju koje upućuju na moguće kazneno djelo.


Direktor Zračne luke Rijeka Tomislav Palaić izjavio je da zbog mogućnosti ometanja kaznenog postupka ne može govoriti o iznosu za koji se sumnja da je pronevjeren niti o ostalim detaljima tog postupka. Naveo je kako je kazneno prijavljena djelatnica udaljena s radnog mjesta i više nije zaposlenica Zračne luke Rijeka.

Vezani članci Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin (Foto: Dnevnik.hr) Ivica Kirin za Dnevnik Nove TV otkrio kako su nestali milijuni iz gradske blagajne i zašto to nitko nije mogao ranije uočiti Policija, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Bankarice u Gospiću pronevjerile više od milijun kuna, krivotvorile izvješća

Novi list u utorak, u tekstu pod naslovom "DORH istražuje pronevjeru tešku 780 tisuća kuna", piše da je Uprava te zračne luke kazneno prijavila jednu djelatnicu zbog sumnje u pronevjeru većeg novčanog iznosa u posljednjih nekoliko godina.

Neslužbeno doznaju kako je riječ o 780 tisuća kuna koje je djelatnica računovodstva od 2014. godina bez pokrića navodno podigla s računa Zračne luke. (Hina)