Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Užas na A1: Poginulo dijete (8), majka i dvoje djece u bolnici, policija traži svjedoke

Teška prometna nesreća kod Dugopolja
Teška prometna nesreća kod Dugopolja Foto: Ivo Cagalj/Pixsell
U teškoj prometnoj nesreći koja se na autocesti A1 dogodila u nedjelju poginulo je dijete. Majka i još dvoje djece prevezeni su u bolnicu.

Na autocesti A1 dogodila se u nedjelju na Badnjak teška prometna nesreća. U atomobilu je bila četveročlana obitelj. Dok su majka i dvoje djece od 12 i 15 godina prevezeni u KBC Split s teškim ozljedama, 8-godišnje dijete je poginulo, prema neslužbenim informacijama.

Iz bolnice je došla informacija da je troje pacijenata izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Jaslice u Betlehemu u ruševinama Rat na Bliskom istoku Stravična noć i jutro užasa u Gazi: Izrael u jednom od najsmrtonosnijh napada ubio desetke djece i žena

"Na Objedinjeni hitni bolnički prijem KBC-a zaprimljene su tri stradale osobe iz prometne nesreće. 48-godišnja hrvatska državljanka je zadobila ozljede više organskih sustava. Radi se o teškim tjelesnim ozljeddama, ali u ovom trenutku pacijentica je izvan životne opasnosti, piše Dalmatinski portal.

Na bolničko liječenje dovedene su i dvije maloljetne osobe od 12 i 15 godina koje su također izvan životne opasnosti, ali će s lakšim ozljedama biti zadržane na liječenju u KBC-u", poručuju iz bolnice.

Pročitajte i ovo Američki domoroci slave Badnjak Tradicije FOTO Pogledajte kako se Božić slavi od Australije, preko Izraela i Kenije do SAD-a: Običaji se razlikuju, ali jedna stvar je svugdje ista

Očevidom je rukovodilo Županijsko državno odvjetništvo tako da za sada iz Pu splitsko-dalmatnske nismo mogli dobiti informacije o rezultatima očevida.

Policija moli svjedoke nesreće da se jave postaju prometne policije Split osobno ili da kontaktiraju službenike telefonom na 504-036 ili 504-010.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene