Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tulum SDP-a

Milovao ga po guzi, ovaj prijavio silovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaestogodišnji SDP-ovac iz Sinja policiji je prijavio da je silovan nakon, kako se neslužbeno doznaje, tuluma u prostorijama SDP-a. Navodno se radi o sinu jednog sinjskog odvjetnika.

Policiji je ispričao kako ga je oko četiri sata ujutro u prostorijama SDP-a probudilo milovanje 51-godišnjeg muškarca po njegovoj goloj stražnjici.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Odmah nakon toga otišao je u sinjski Dom zdravlja misleći da je silovan, ali pregledom je ustanovljeno da se to nije dogodilo.

Navodno je muškarac čije je djelo mladić prijavio, domar u objektu.

'Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo bludne radnje i zloporabe opojnih droga, nakon kriminalističke obrade, danas je u istražni centar Županijskoga suda u Splitu priveden 51-godišnji Milivoj Erceg. Radi zaštite interesa oštećenika, taj događaj ne možemo dalje komentirati', izjavila je glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević-Gudelj.

Osim toga, policija će ga i prekršajno prijaviti zbog posjedovanja manje količine streljiva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene