Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Orahovica: Predozirala se 24-godišnja djevojka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kupaonici obiteljske kuće sinoć je pronađeno mrtvo tijelo 24.-godišnje Nade Sredaje iz Orahovice. Njeno tijelo pronašla je sestra. Nesretna djevojka u ruci je imala špricu, a što si je ubrizgala u vene još uvijek nije poznato.

Dok policija još uvijek utvrđuje uzrok smrti, obitelj sumnja da se Nada predozirala. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Jedan mališan preminuo Bio je to paravan za drogu: Nakon što se četvero djece predoziralo u vrtiću, policija otkrila šokantne detalje Ilustracija Kakva strava "Koja bi majka to učinila? To nije normalno, to je bolesno!" Policajac pobjesnio nakon što je pronađena mrtva devetomjesečna beba

Djevojka je inače živjela u Njemačkoj,a obitelji je priznala da je ovisnica o drogama. Prije dva tjedna vratila se kući s nakanom da se izliječi. Liječila se uz pomoć tableta, a majka kaže da ih je pila 12 na dan.

'Izgleda da si je dala veću dozu droge. E, sad, to nije bila droga, već tablete koje joj je doktor prepisao,' rekla  je njezina majka Jozefina Milašinović.

Da je Nada željela izlječenje potvrđuju i u virovitičkom Centru za odvikavanje od ovisnosti. Prije nekoliko dana primili su anonimni poziv djevojke iz Orahovice. Rekla im je da je započela terapiju u Njemačkoj.

Umjesto u novi život koji joj se otvarao u rodnoj Orahovici, 24-godišnja Nada otišla je u smrt. Njezina obitelj i liječnici u virovitičkom Domu zdravlja apeliraju na sve one koji imaju problema s ovisnošću da potraže pomoć.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene