Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužitelji traže produljenje istražnog zatvora

Optužen muškarac koji je zapalio kuću na Kozari putu u kojoj su mu nastradali roditelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo podiglo je u petak optužnicu protiv 30-godišnjaka koji je 10. listopada u neubrojivom stanju zbog težih duševnih smetnji zapalio kuću na Kozari putu u kojoj se ugušila njegova majka, dok mu je nepokretni i teško bolesni otac uslijed zadobivenih ozljeda preminuo šest dana kasnije.

Okrivljenog tužiteljstvo tereti da je na dan zločina oko 2,30 sati upaljačem zapalio odjevne predmete u ormaru i potom izašao u dvorište. Vatrogasci su uspjeli ugasiti požar, a na požarištu je pronađeno mrtvo tijelo okrivljenikove majke koja je preminula uslijed akutnog trovanja ugljičnim monoksidom.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Slučaj JANAF Afera s odijelima, spominje se i Turudić: Sud će odluku donijeti u četvrtak Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje

U požaru je teške opeklina kože zadobio je i okrivljenikov otac koji je prevezen u bolnicu gdje je zbog ozljeda i trovanja preminuo šest dana kasnije.

U optužnici je stavljen zahtjev da se okrivljeniku, nakon što sud utvrdi da je počinio protupravno djelo u stanju neubrojivosti, produlji istražni zatvor te da se uputi u zatvorsku bolnicu do okončanja kaznenog postupka. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene