Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u lovu

Oprtalj: Nehotice ubio kolegu lovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U lovu na području Oprtlja poginuo je 53-godišnji talijanski državljanin G. G. kojega je nehotice hicem iz lovačke puške pogodio 50-godišnji talijanski državljanin P.C., doznaje se od istražnog suca Županijskog suda u Puli.

Nesreća se dogodila danas oko 11,40 sati u predjelu zvanom 'prosjek', izvijestila je popodne istarska policija, koja je dojavu o tome dobila od lovačkog društva 'Vepar'.

Pročitajte i ovo Ivica Budor - 3 USTRIJELJEN U GLAVU Tajnik Hrvatskog lovačkog saveza nakon tragedije u kojoj je ustrijeljen lovac: "Neki kupuju diplome lovca, svjedoci smo da se doslovno šalju poštom" Propucani lovci (Foto: Dnevnik.hr) - 2 policija istražuje slučaj Tragedija u lovu: Lovca ustrijelili u glavu, preminuo u bolnici

Uz djelatnike policije očevid je obavio istražni sudac Svetislav Vujića, koji je rekao da je stradali G.G. bio u lovu na divlje svinje sa skupinom od sedam lovaca iz Italije. Njega je nehotice hicem iz lovačke puške u predjelu prsa pogodio 50-godišnji talijanski državljanin P.C., rekao je sudac Vujić.

Puška je oduzeta radi vještačenja. Inače, sedmoročlana skupina lovaca iz Italije često je boravila na području Oprtlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene