Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Omiša

Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život

Jedna je osoba poginula, a jedna zadobila tjelesne ozljede opasne po život u izlijetanju motocikla s kolnika u Omišu u noći na subotu, izvijestila je policija.

Kako se navodi u policijskom izvješću, oko 1 sat ujutro došlo je do izlijetanja motocikla s kolnika kojom prilikom je jedna osoba smrtno stradala, a druga je kolima hitne medicinske pomoći prevezena u splitski KBC, gdje su utvrđene tjelesne ozljede opasne po život.

Pročitajte i ovo Provjereno: novi zakon - 1 Provjereno donosi Velike promjene za sve koji žive u zgradama: Nema više jeftinog stanovanja - pravila su jasna, a kazne visoke

Policija obavlja očevid radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće, priopćila je u subotu rano ujutro Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Slobodna Dalmacija piše da je smrtno stradao 19-godišnjak, a da je teško ozlijeđen 18-godišnjak. Dodaje da je do prometne nesreće došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad motociklom i vozilom udario u kamenu uzvisinu uz cestu, a nakon toga i o zid kuće gdje se motocikl zaustavio.

Još uvijek se utvrđuju detalji prometne nesreće, zasad nije poznato tko je upravljao motociklom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene