Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog nasilja nad skupinom mladića u utorak u ogulinskom parku, policija je danas podigla kaznenu prijavu protiv 47-godišnjaka iz Garešnice zbog nanošenja teških ozljeda u pokušaju.


Od glasnogovornice karlovačke Policijske uprave Andreje Lenard doznaje se da je jedan 15-godišnji mladić lakše ozlijeđen, ali budući da je bio napadnut hladnim oružjem, kazneno djelo je okarakterizirano kao pokušaj nanošenja teške ozljede i djelo protiv života i tijela.

Vezani članci Klaićeva bolnica Udario dijete tupim predmetom jer je biciklom slučajno udarilo u kantu za smeće Izraelski zračni napadi na Hamasove lokacije - 1 Izrael avionima gađao Hamasove lokacije u Gazi: Poručuju da su odgovorili na raketnu paljbu prema njima

U policijskom priopćenju piše da je kriminalističkom istragom utvrđeno da je 10. srpnja u 22:25 sati u gradskome parku u Ogulinu 47-godišnjak s 2,36 promila alkohola u krvi prišao skupini mladića i ničim izazvan, hladnim oružjem lakše ozlijedio 15-godišnjaka.

Gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić izjavio je kako se priča da je napadač vjerski fanatik koji je uvjeravao mladiće u važnost molitve. Pozvao je mjerodavne službe da učine sve da se sličan izgred više ne ponovi jer tom čovjeku to navodno nije prvo zlostavljanje.

'Vrlo je važno da se i mladi i stari u svojemu gradu osjećaju sigurno. To je izgred koji osuđujemo kao i bilo koje drugo nasilje', rekao je ogulinski gradonačelnik Nikola Magdić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.