Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjeravao ih u važnost molitve?

Ogulin: Vjerski fanatik napao mladiće u parku?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nasilja nad skupinom mladića u utorak u ogulinskom parku, policija je danas podigla kaznenu prijavu protiv 47-godišnjaka iz Garešnice zbog nanošenja teških ozljeda u pokušaju.

Od glasnogovornice karlovačke Policijske uprave Andreje Lenard doznaje se da je jedan 15-godišnji mladić lakše ozlijeđen, ali budući da je bio napadnut hladnim oružjem, kazneno djelo je okarakterizirano kao pokušaj nanošenja teške ozljede i djelo protiv života i tijela.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

U policijskom priopćenju piše da je kriminalističkom istragom utvrđeno da je 10. srpnja u 22:25 sati u gradskome parku u Ogulinu 47-godišnjak s 2,36 promila alkohola u krvi prišao skupini mladića i ničim izazvan, hladnim oružjem lakše ozlijedio 15-godišnjaka.

Gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić izjavio je kako se priča da je napadač vjerski fanatik koji je uvjeravao mladiće u važnost molitve. Pozvao je mjerodavne službe da učine sve da se sličan izgred više ne ponovi jer tom čovjeku to navodno nije prvo zlostavljanje.

'Vrlo je važno da se i mladi i stari u svojemu gradu osjećaju sigurno. To je izgred koji osuđujemo kao i bilo koje drugo nasilje', rekao je ogulinski gradonačelnik Nikola Magdić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene