Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na novogodišnje jutro

Kriv vozač Meganea: Oduzeo prednost i tri djevojke odvezao u smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno neoprezno skretanje odnijelo je tri života u novogodišnjem jutru u Zagrebu.

Nesreća se dogodila jučer oko 5:30 ujutro na križanju čvora Buzin i Avenije Većeslava Holjevca. Sudarila su se dva automobila, zagrebačkih i karlovačkih registracijskih oznaka.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

>> Crna novogodišnja noć na prometnicama: U Zagrebu poginule 3 djevojke, u Vinkovcima mladić (20)

Policija je očevidom utvrdila da se 23-godišnji vozač Renaulta Megane, karlovačkih registracijskih oznaka kretao Avenijom Većesava Holjevca u smjeru juga. Dolaskom do raskrižja s autocestom A3 i Ulicom Buzinski Krči ušao je u raskrižje te prilikom skretanja ulijevo naletio na Seat Leon iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 23-godišnjak u alkoholiziranom stanju (1,05 promila).

Vozač Renaulta neopreznim je skretanjem zapravo oduzeo prednost vozaču Seata leona te na taj način izazvao prometnu nesreću, doznajemo iz PU zagrebačke.

U strahovitom sudaru Seat Leon je odbačen na rub ceste, a Renault Megane na metalni stup. U prometnoj su nesreći smrtno stradale tri putnice renault meganea u dobi od 22,24 i 31 godinu, dok je teško ozlijeđenoj putnici Seata Leon liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica. Oba vozača lakše su ozlijeđena u toj nesreći, a liječnička pomoć im je pružena u istoj bolnici.

Kako se radi o prometnoj nesreći sa smrtnim posljedicama, policija provodi i kriminalističko istraživanje, nakon kojeg će biti podnesene i odgovarajuće kaznene prijave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene