Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužan početak 2013.

Crna novogodišnja noć na prometnicama: U Zagrebu poginule 3 djevojke, u Vinkovcima mladić (20)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu su život izgubile 3 djevojke, u Vinkovcima 20-godišnjak dok je u Rijeci smrtno stradao 40-godišnji pješak.

Nesreća se dogodila rano jutros oko 5:30 na križanju čvora Buzin i Avenije Većeslava Holjevca. Sudarila su se dva automobila, zagrebačkih i karlovačkih registracijskih oznaka.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Jednim je automobilom upravljao vozač s kojim su bile tri djevojke. U nesreći su sve tri izgubile život. Neslužbeno doznajemo da su dvije djevojke imale 31, odnosno 23 godine. Za treću djevojku godište nije poznato.

U drugom automobilu s vozačem je bila jedna žena koja je teže ozlijeđena.

U Zagrebu privedeno 7 osoba

Na području Policijske uprave zagrebačke u protekla 24 sata evidentirana su 53 kaznena djela - dva razbojništva, 20 teških krađa provaljivanjem, 11 krađa i 16 ostalih kaznenih djela, a otuđena su i tri osobna automobila.

Jučer u prijepodnevnim satima na području Trešnjevke, u Horvaćanskoj ulici nepoznati je počinitelj prijeteći oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 27-godišnjom zaposlenicom poslovnice za otkup plemenitih metala i otuđio nekoliko tisuća kuna.

Drugo razbojništvo dogodilo se u ranim poslijepodnevnima satima Stare godine u Dugoselskoj ulici u Sesvetama kada je nepoznati maskirani počinitelj prijeteći vatrenim oružjem 18-godišnjoj zaposlenici trgovine otuđio mobitel. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Teška prometna nesreća u Vinkovcima

Teška prometna nesreća dogodila se oko 2 sata ujutro u Vinkovcima, u Lapovačkoj ulici. 20-godišnji vozač je uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste i zabio se u rasvjetni stup. U nesreći je teško ozlijeđena 23-godišnja suputnica dok je nesretni mladić od zadobiveh ozlijeda premunuo u vinkovačkoj Općoj županijskoj bolnici, doznajemo iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

U prometnoj nesreći stradao pješak, preminuo u bolnici

Pješak (40) koji je jučer u prometnoj nesreći u naselju Podčudnić kraj Rijeke zadobio teške ozljede glave, preminuo je rano jutros u riječkom Kliničkom bolničkom centru na Sušaku, doznaje se iz operativnog centra Policijske uprave primorsko-goranske.

Očevidom je utvrđeno da se pješak jučer oko 20:30 sati nepropisno kretao prometnim trakom, a do nesreće je došlo kada ga je, krećući se u suprotnom smjeru, udarilo osobno vozilo, kojim je upravljao 21-godišnji vozač. Ozlijeđeni pješak prevezen je u riječku bolnicu, ali je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Poginuo pod vlakom u Novoj Gradiški

Dvadesetjednogodišnji mladić s novogradiškoga područja jutros je oko 4,10 sati smrtno stradao na pružnom prijelazu u Novoj Gradiški, doznaje se u brodsko-posavskoj policiji.

Prema još uvijek neutvrđenim razlozima, nesretni je mladić bio na pružnom prijelazu nedaleko novogradiškoga željezničkog kolodvora kada je naišao vlak koji prometuje na relaciji Vinkovci-Zagreb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene