Bolnica u Klaićevoj (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Bolnica u Klaićevoj (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

ZET-ov autobus naletio je na dijete na pješačkom prijelazu u zagrebačkoj Odri i teško ga ozlijedio.


U utorak u 11:40 sati 36-godišnjak je upravljao ZET-ovim autobusom marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka, Odranskom ulicom u smjeru zapada.

Vezani članci Bar, ilustracija Ma ne, nema tu nikoga: Policiju uvjeravao da je zatvorio kafić pa u skladištu našli 13 gostiju. Među njima i 69-godišnjak Pozornica na Zrću (Foto: Dnevnik.hr) Dvojica ugostitelja prijavljena zbog kršenja mjera, brzo su pušteni na slobodu

Dolaskom istočnije od kućnog broja 38, u izbjegavanju naleta skretanjem lijevo, naletio je na dijete pješaka, koji se kretao nogostupom sa sjeverne strane kolnika u smjeru istoka, a koji je neposredno prije prometne nesreće stupio s nogostupa na kolnik, priopćila je zagrebačka policija.

Iako su se pojavile informacije da je dječak stupio na pješački prijelaz, iz ZET-a su nam rekli da se nesreća dogodila 15 metara od zebre. ''Prema riječima svjedoka, dječaci su se naguravali uz cestu i jedan je sišao s nogostupa. Vozač autobusa pokušao ga je izbjeći, ali nije uspio'', ispričao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba.

Neslužbeno se doznaje da je teško ozlijeđeno sedmogodišnje dijete. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.