Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nesreća u odri

ZET-ov autobus naletio na dječaka (7) i teško ga ozlijedio: ''Nije ga uspio izbjeći''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ZET-ov autobus naletio je na dijete na pješačkom prijelazu u zagrebačkoj Odri i teško ga ozlijedio.

U utorak u 11:40 sati 36-godišnjak je upravljao ZET-ovim autobusom marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka, Odranskom ulicom u smjeru zapada.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

Dolaskom istočnije od kućnog broja 38, u izbjegavanju naleta skretanjem lijevo, naletio je na dijete pješaka, koji se kretao nogostupom sa sjeverne strane kolnika u smjeru istoka, a koji je neposredno prije prometne nesreće stupio s nogostupa na kolnik, priopćila je zagrebačka policija.

Iako su se pojavile informacije da je dječak stupio na pješački prijelaz, iz ZET-a su nam rekli da se nesreća dogodila 15 metara od zebre. ''Prema riječima svjedoka, dječaci su se naguravali uz cestu i jedan je sišao s nogostupa. Vozač autobusa pokušao ga je izbjeći, ali nije uspio'', ispričao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba.

Neslužbeno se doznaje da je teško ozlijeđeno sedmogodišnje dijete. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene