Po tvrdnjama nekih medija, obdukcija nije pokazala da je strankinja ubijena. Iz policije navode da do kraja radnog vremena nisu dobili izvještaj s obdukcije te ne mogu komentirati tvrdnje o zaokretu u ovom slučaju.


Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je u srijedu da je uhićen i priveden 46-godišnji njemački državljanin, kojeg se sumnjiči za ubojstvo 47-godišnje njemačke državljanke u Krku.

Vezani članci Slađana Novoselnik (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) 10 godina od ubojstva: Počinje treće suđenje 'fatalnoj ujni' i nećaku Berba grožđa na Krku Počela berba grožđa na Krku: Prinos je odličan, kvaliteta sjajna, a posla toliko da radnici stižu i iz drugih zemalja

Prema nalogu zamjenice ŽDO tijelo žene je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Po neslužbenim informacijama kojima raspolaže Jutarnji list, obdukcija navodno nije potvrdila da se u stanu u gradu Krku dogodilo ubojstvo. Index pak navodi da je uzrok smrti trovanje alkoholom, odnosno etanolom - preminula je imala 3,60 g/kg. I muškarac je bio potpuno pijan - kad ga je policija privela imao je 2,8 promila alkohola u krvi. 

Glasnogovornica PU primorsko-goranske Svemirka Miočić za DNEVNIK.hr kazala je kako do kraja radnog vremena ni policija ni Županijsko državno odvjetništvo nisu primili izvještaj o obdukciji iz Zavoda za sudsku medicinu te da ne može komentirati navode iz medija.

Istaknula je kako je krim-istraživanje nad muškarcem i dalje u tijeku te da će o razultatima istraživanja te izvještaju s obdukcije, ako dotad stigne, izvijestiti u priopćenju koje će poslati u četvrtak ujutro.