Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLASILA SE I POLICIJA

Procurili rezultati obdukcije strankinje koja je pronađena mrtva u stanu u gradu Krku, slučaj je dobio veliki zaokret?

Po tvrdnjama nekih medija, obdukcija nije pokazala da je strankinja ubijena. Iz policije navode da do kraja radnog vremena nisu dobili izvještaj s obdukcije te ne mogu komentirati tvrdnje o zaokretu u ovom slučaju.

Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je u srijedu da je uhićen i priveden 46-godišnji njemački državljanin, kojeg se sumnjiči za ubojstvo 47-godišnje njemačke državljanke u Krku.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Prema nalogu zamjenice ŽDO tijelo žene je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Po neslužbenim informacijama kojima raspolaže Jutarnji list, obdukcija navodno nije potvrdila da se u stanu u gradu Krku dogodilo ubojstvo. Index pak navodi da je uzrok smrti trovanje alkoholom, odnosno etanolom - preminula je imala 3,60 g/kg. I muškarac je bio potpuno pijan - kad ga je policija privela imao je 2,8 promila alkohola u krvi. 

Glasnogovornica PU primorsko-goranske Svemirka Miočić za DNEVNIK.hr kazala je kako do kraja radnog vremena ni policija ni Županijsko državno odvjetništvo nisu primili izvještaj o obdukciji iz Zavoda za sudsku medicinu te da ne može komentirati navode iz medija.

Istaknula je kako je krim-istraživanje nad muškarcem i dalje u tijeku te da će o razultatima istraživanja te izvještaju s obdukcije, ako dotad stigne, izvijestiti u priopćenju koje će poslati u četvrtak ujutro. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene