Po tvrdnjama nekih medija, obdukcija nije pokazala da je strankinja ubijena. Iz policije navode da do kraja radnog vremena nisu dobili izvještaj s obdukcije te ne mogu komentirati tvrdnje o zaokretu u ovom slučaju.


Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je u srijedu da je uhićen i priveden 46-godišnji njemački državljanin, kojeg se sumnjiči za ubojstvo 47-godišnje njemačke državljanke u Krku.

Vezani članci Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 2 Ipak nije ubojstvo: Policija objavila detalje tragične smrti strankinje na Krku, dva dana je bila mrtva u stanu Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 5 Policija objavila detalje ubojstva njemačke državljanke na Krku: Priveli muškarca (46)

Prema nalogu zamjenice ŽDO tijelo žene je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Po neslužbenim informacijama kojima raspolaže Jutarnji list, obdukcija navodno nije potvrdila da se u stanu u gradu Krku dogodilo ubojstvo. Index pak navodi da je uzrok smrti trovanje alkoholom, odnosno etanolom - preminula je imala 3,60 g/kg. I muškarac je bio potpuno pijan - kad ga je policija privela imao je 2,8 promila alkohola u krvi. 

Glasnogovornica PU primorsko-goranske Svemirka Miočić za DNEVNIK.hr kazala je kako do kraja radnog vremena ni policija ni Županijsko državno odvjetništvo nisu primili izvještaj o obdukciji iz Zavoda za sudsku medicinu te da ne može komentirati navode iz medija.

Istaknula je kako je krim-istraživanje nad muškarcem i dalje u tijeku te da će o razultatima istraživanja te izvještaju s obdukcije, ako dotad stigne, izvijestiti u priopćenju koje će poslati u četvrtak ujutro.