Policija je objavila nove detalje stravičnog ubojstva na Krku.

Galerija


Policija je jučer u Krku u apartmanu pronašla tijelo mrtve žene. Prema nalogu zamjenice ŽDO-a, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti.

Policijski službenici Policijske postaje Krk, u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, provode kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Naime, jučer oko 19:45 policija je zaprimila dojavu te je postupala u gradu Krku, gdje je u apartmanu, u vlasništvu njemačke državljanke, pronašla tijelo mrtve žene. Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika, utvrđeno je da je riječ o 47-godišnjoj njemačkoj državljanki.

Vezani članci Žena s Krka Potvrđeno tko je ozlijeđena žena pronađena na Krku koja se ničega ne sjeća! Policija nastavlja istragu Policija, ilustracija - 1 Stravično ubojstvo žene na Krku: Nitko je nije vidio danima, ali susjedima je jedan detalj bio alarmantan

Prema nalogu zamjenice ŽDO-a tijelo žene prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti.

U vezu s tim nesretnim događajem dovodi se 46-godišnji njemački državljanin koji je sinoć uhićen i priveden u Policijsku postaju Krk i nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti događaja.

U utorak navečer u gradu Krku pronađeno je beživotno tijelo žene, strane državljanke. Policija je potvrdila da je riječ o ubojstvu. Susjede su navodno alarmirale spuštene rolete stana u kojem je pronađeno tijelo nesretne žene. Nitko je nije vidio tri dana, ali se iz stana tijekom vikenda čula vika.