Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvlačili ga vatrogasci

Objavljeni detalji sudara kod Čakovca: Zabio se u kamion i poginuo na mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međimurska policija objavila je detalje teške prometne nesreće koja se dogodila u utorak na cesti između Čakovca i Štefanca.

Do prometne nesreće došlo je u utorak poslije 16 sati, na državnoj cesti 3, između Čakovca i Štefanca. 23-godišnjak sa šireg područja općine Donji Kraljevec vozio je automobil čakovečkih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

U blagom zavoju prešao je na lijevu prometnu traku i udario u kamion s poluprikolicom čakovečkih registarskih oznaka koji mu je dolazio iz suprotnog smjera. Kamion je vozio 29-godišnjak s područja općine Belica.

Automobil je od siline udara odbačen izvan kolnika na travnatu površinu, dok je kamion odbačen izvan kolnika na drugu stranu. Poluprikolica je ostala djelomično na kolniku.

Liječnička ekipa Zavoda za hitnu medicinu kod 23-godišnjeg vozača mogla je samo konstatirati smrt. Očevid je provela zamjenica općinske državne odvjetnice u suradnji s očevidnom ekipom Postaje prometne policije Čakovec. Tijelo poginule osobe prevezeno je na odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će biti obavljena sudska obdukcija.

U vremenu od 16:23 do 22:08 tijekom obavljanja očevida, micanja vozila i čišćenja ceste promet je na navedenoj dionici ceste bio zatvoren te se odvijao obilazno.

Utvrđeno je da 23-godišnjak za volanom automobila tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Na mjesto prometne nesreće izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca radi izvlačenja unesrećenog vozača iz vozila.

Aktualno Osumnjičena za ubojstvo sestre: Smiljani Srnec određen jednomjesečni istražni zatvor +0 Igor Pavlic, glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu o ubojstvu Smiljane Srnec (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Osumnjičena za ubojstvo sestre: Smiljani Srnec određen jednomjesečni istražni zatvor 1/1 >>

Aktualno Jedanaestomjesečni dječačić zadobio je ozljede opasne po život: Hoćemo li novim potezom zakonodavaca stati na kraj tragedijama u prometu? Nesreća na pješačkom prijelazu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nesreća na pješačkom prijelazu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nesreća na pješačkom prijelazu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Jedanaestomjesečni dječačić zadobio je ozljede opasne po život: Hoćemo li novim potezom zakonodavaca stati na kraj tragedijama u prometu? 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene