Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Vraćali su se sa svadbe kada je u njih udario auto, obitelj je i prije 10 godina doživjela tragediju

Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr)
Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) epodravina.hr
Aktualno Galerija Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Foto: epodravina.hr Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Foto: epodravina.hr Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Foto: epodravina.hr +0 Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Galerija 1/4 >>
Obitelj na koju je naletio auto kod Đurđevca, doživjela je prije 10 godina tragediju. Četveročlana obitelj izvan je životne opasnosti. U nesreći su poginula dva mladića, dok su još dvojica životno ugrožena.

Pojavljuju se novi detalji strašne prometne nesreće kod Đurđevca. Četveročlana obitelj Benšić na koju su autom naletjeli mladići koji su prešli u suprotnu traku na đurđevačkoj obilaznici izvan je svake životne opasnosti, neslužbeno doznaje epodravina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran

Dvojica mladića iz Audija su poginuli, a dvojica su životno ugroženi. Obitelj koja je nastradala u strašnoj nesreći je rodom iz Kalinovca, ali živi u Starigradu. Vraćali su se sa svadbe koja se održala u Pitomači.

Iz suprotnog smjera naišao je crveni Audi u kojem su bila četiri mladića. Audi je prešao na suprotni trak i frontalno se sudario s Passatom obitelji Benšić.

Na mjestu su poginuli vozač (22) i suvozač (26), a dva muškarca koja su se nalazila na stražnjem sjedištu automobila u kritičnom su stanju i bore se za život.

Nijedan od njih nije bio vezan. Sva četvorica dolaze iz đurđevačkog prigradskog naselja Stiska, a doznali smo da je i automobil pun hrane, točnije bureka. Vraćali su se sa slavlja krstitki u Virju.

U jednom trenu na mjestu nesreće bilo je čak pet vozila hitne pomoći, a vatrogasci su rezali automobile kako bi spasili unesrećene. Scene su bile strašne.

Obitelj Benšić prije više od desetak godina doživjela je još jednu tragediju. U pljački đurđevačke poslovnice FINE na 40 godina osuđeni Dražen Dorčec hicima iz pištolja usmrtio je drugog člana obitelji Miroslava Benšića, svog sumještanina i bratića.

Tada preminuli zaštitar i vozač Passata bili su braća. Osim njega, Dorčec je usmrtio još jednog muškarca i odnio 300 tisuća kuna. Pronađen je i uhićen za četiri dana.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene