Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ih se bori za život

Tragedija kod Đurđevca: U frontalnom sudaru poginula dvojica mladića, šest osoba teško ozlijeđeno, među njima i djevojčica

Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr)
Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) epodravina.hr
Aktualno Galerija Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Foto: epodravina.hr Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Foto: epodravina.hr Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Foto: epodravina.hr +0 Teška nesreća kod Đurđevca (Foto: epodravina.hr) Galerija 1/4 >>
Noćas se na zaobilaznici kod Đurđevca dogodila teška prometna nesreća u kojoj je dvoje ljudi poginulo, a još šestero ih je ozlijeđeno.

U prometnoj nesreći na zaobilaznoj cesti prema Đurđevcu od zadobivenih ozljeda dvije osobe su smrtno stradale, jedna osoba kolima hitne pomoći odvezena je u virovitičku bolnicu, a petero u koprivničku opću bolnicu, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Nesreća se dogodila kada su se frontalno sudarili Audi i Volkswagen Passat, a policija je izvijestila da se do sudara došlo kada je Audi ''izlaskom iz zavoja na desno vozilom prešao u prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera''.

Na mjestu su poginuli vozač i suvozač iz Audija, dok je dvoje putnika iz tog automobila (31 i 33) i četvero iz Passata zadobilo teške tjelesne ozljede i hitno su prevezeni u bolnicu. U Passatu je bilo četvero ljudi, među kojima i 14-godišnja djevojčica koja je teško ozlijeđena. Osim nje, teške su ozljede zadobili vozač (50) Passata i 19-godišnja putnica, dok najteže ozljede ima 47-godišnjakinja.

Od šestero ozlijeđenih, tri se osobe bore za život, dok su tri izvan životne opasnosti, piše epodravina.

Jedna je osoba prevezna u bolnicu Virovitici, a petero ih je u Općoj bolnici u Koprivnici. Cesta je za sav promet bila zatvorena do 8:30, a policijski će službenici izvješće s mjesta nesreće dostaviti nadležnom državnom odvjetništvu. (Hina/V.P.)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene