Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Laboratorij za uzgoj marihuane te više od 3,6 kilograma te droge otkrila je policija pretragom kuće 35-godišnjaka iz okolice Novog Marofa, koji je pritvoren i kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.


Varaždinska policija danas je priopćila kako je u kući otkrila laboratorij opremljen svom potrebnom 'infrastrukturom' za ilegalni uzgoj indijske konoplje - prigušnice, transformatori, žarulje, ventilatori, grijalice, klima uređaji, tajmeri, izolacija, uređaji za navodnjavanje, provjetravanje i održavanje vlage, kemijska sredstva za ubrzani rast i razvoj biljaka te specijalne lampe.

Vezani članci Policija, ilustracija Zagrebačka policija potvrdila uhićenje iznuđivača naoružanog s dva pištolja u trgovačkom centru: Nitko nije ozlijeđen niti je bio ugrožen Eurojackpot, ilustracija Nekome je petak sretan: Na sjever Hrvatske odlazi 600.000 kuna Eurojackpota

Tom je prilikom pronađeno i 3.670 grama marihuane te 28 stabljika visine od 39 do 158 centimetara i dvije stabljike posušene indijske konoplje s 26 sjemenki.

Istraživanje: Ispitanici vodili 'Dnevnik pušenja' trave! Evo što je otkriveno!

Policija je pronašla i dvije puške domaće izrade te jednu malokalibarsku pušku s optikom, dva prigušivača za pušku, dva pištolja domaće izrade, te više stotina komada streljiva različitog kalibra.

Zbog toga, osim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, 35-godišnjaka tereti i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook