Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prometnoj nesreći u kojoj su na županijskoj cesti nedaleko Gornjeg Jelenja sudjelovala dva osobna automobila i motocikl, danas oko podneva na mjestu nesreće smrtno je stradao vozač motocikla marke Honda R. M. (1964.) iz Karlovca.


Do nesreće je došlo kada se R.M., upravljajući motociklom
registracijskih oznaka KA 628 DD, kretao iz Gornjeg Jelenja prema Rijeci te je, nakon što je ušao u oštar i nepregledan desni zavoj, pretjecao nepoznato vozilo koje se kretalo ispred njega.

Vezani članci Fail Namjerno ili slučajno? Motociklist pretjecao između automobila pa završio na podu Slika nije dostupna Motociklist udario u rub ceste pa u stijenu, preminuo na mjestu

Vozeći neprilagođenom brzinom, vozač motocikla prešao je na lijevu stranu kolnika i bočnim dijelom tijela udario u stražnji lijevi bočni dio osobnog vozila Volkswagen Pola registracijskih oznala RI 794 HG kojim je upravljala O.S. (1968.) iz Rijeke.

Nakon što ga je R.M. pokušao naglo zaustaviti, motocikl se preko prednjeg kotača podignuo u zrak te je zajedno s vozačem pao na desni bočni dio osobnog vozila Renault Clio oznaka RI 324 JT, kojim je upravljao D.C. (1975.) iz Rijeke.

Nakon udarca u Renault Clio, na tlo je najprije pao vozač, a na njega motocikl.

R.M. je preminuo na mjestu nesreće, a ostali sudionici nesreće nisu ozlijeđeni.

Očevid je obavila istražna sutkinja Ksenija Zorc, a tijelo preminulog motocikliste prevezeno je na obukciju u riječki Zavod za sudsku medicinu.