Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić koji je ozlijeđen u stravičnoj prometnoj nesreći koja se ovaj vikend dogodila na Pagu kaže da vozač automobila nije bio pijan.


'Ne želim vjerovati u sve to. Zamišljam si da sam ja najgore stradao, da je najgore to što mi je stradala ključna kost. Želim vjerovati da će, kada sutra dođem u Povljanu, ondje biti svi moji prijatelji i da će me dočekati', rekao je 19-godišnji Darijo Škoda, ozlijeđeni u teškoj prometnoj nesreći na Pagu u kojoj je poginulo troje njegovih prijatelja, piše Večernji list. Stravičnu nesreću zbog, kako je ustvrdila policija, neprilagođene brzinu uzrokovao je mladi vozač, njegov prijatelj 22-godišnji Tonči Stupčić koji je nesreću preživio.

>> Pag: Kaznena prijava protiv mladog vozača

Vezani članci Ecstasy, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kod dvojca na Pagu pronašli ecstasy i amfetamine, priveden 22-godišnjak i maloljetna osoba Prometna nesreća u Savskoj Prometna nesreća u Zagrebu: Auto na tramvajskoj pruzi naletio na djevojčicu

U Povljani su, kaže, popili tek nekoliko pića i potom zajedno krenuli na Pag. 'Znam da je bilo sklisko i magla te da smo u jednom trenutku počeli krivudati. Sljedeće čega se sjećam jest svog paničnog držanja za ručku iznad prozora i vjerojatno mi je pri udarcu zbog toga i puknula ključna kost', ispričao je Škoda te dodao kako njegov prijatelj Tonči nije bio pijan i da nije brzo vozio.

Mladom vozaču nakon nesreće u krvi je izmjereno 0,85 promila alkohola. Prije toga policijski službenici su ga zatekli na plaži u Povljani, gdje je prijetio samoubojstvom, ispalivši jedan hitac iz puške u zrak.