Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

53-godišnja njemačka državljanka teško se ozlijedila u padu s visine od oko šest metara.


Nijemica je udarila glavom u stijenu te je hitno prevezena u pulsku Opću bolnicu gdje je zadržana na liječenju, izvijestila je danas istarska policija.

Nesreća se dogodila u petak oko 17 sati kad je pomorska policija zaprimila dojavu građana da su na Galebovim stijenama u Puli nakon ronjenja uočili ozlijeđenu ženu koja traži pomoć te su je smjestili na svoje plovilo i prevezli do Riječkog gata u pulskoj luci, odakle je vozilom Hitne pomoći prevezena u pulsku bolnicu.

Policijskim izvidima utvrđeno je da je riječ o 53-godišnjoj njemačkoj državljanki, koja je u skupini sudjelovala u organiziranoj školi ronjenja na Galebovim stijenama. Budući da su ronili u skupinama, 53-godišnjakinja je čekala na stijeni te je u jednom trenutku izgubila ravnotežu i pala s visine od oko šest metara, udarivši glavom u stijenu. (Hina)

Vezani članci Stijena pala na auto u Omišu Ogromna stijena otkotrljala se s litice kod Omiša: "Ja sam pod dojmom, što da sam ja bio unutra?" Boris Milošić hoda pod vodom Hrvat postao vlasnik neobičnog Guinessova rekorda: Hodao je tri i pol minute pod vodom i postavio novi svjetski rekord