Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Teško ozlijeđena

Nijemica pala sa šest metara i udarila glavom u stijenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
53-godišnja njemačka državljanka teško se ozlijedila u padu s visine od oko šest metara.

Nijemica je udarila glavom u stijenu te je hitno prevezena u pulsku Opću bolnicu gdje je zadržana na liječenju, izvijestila je danas istarska policija.

Nesreća se dogodila u petak oko 17 sati kad je pomorska policija zaprimila dojavu građana da su na Galebovim stijenama u Puli nakon ronjenja uočili ozlijeđenu ženu koja traži pomoć te su je smjestili na svoje plovilo i prevezli do Riječkog gata u pulskoj luci, odakle je vozilom Hitne pomoći prevezena u pulsku bolnicu.

Policijskim izvidima utvrđeno je da je riječ o 53-godišnjoj njemačkoj državljanki, koja je u skupini sudjelovala u organiziranoj školi ronjenja na Galebovim stijenama. Budući da su ronili u skupinama, 53-godišnjakinja je čekala na stijeni te je u jednom trenutku izgubila ravnotežu i pala s visine od oko šest metara, udarivši glavom u stijenu. (Hina)

Pročitajte i ovo Filip Krivak POKROVITELJ ADDIKO Zaroni i aplikacije: Upoznajte ronioca Filipa sa zanimljivim poslom za koji nikada ne biste pogodili da ga radi Ilustracija Turistkinje Dva nepovezana smrtna slučaja s istim uzrokom istog poslijepodneva: Bit će obavljene obdukcije

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene