Obavijesti Video Pretražite Navigacija
lakše ozlijeđen

Pijani 25-godišnji Nijemac zaradio paprenu kaznu zbog polukružnog okretanja usred Istarskog Ipsilona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani vozač u jednom se trenutku polukružno okrenuo na istarskom Ipsilonu te je nastavio vožnju u zabranjenom smjeru. Zbog neprilagođene brzine udario je u zaštitne ograde te je lakše ozlijeđen. Izrečena mu je novčana kazna i zabrana upravljanja vozilom.

Jučer se na istarskom Ipsilonu dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Naime, 25-godišnjak koji je upravljamo BMV-om njemačkih registracijskih oznaka u jednom se trenu okrenuo polukružno i nastavio vožnju u suprotnom smjeru.

Zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor i udario u zaštitne ograde s obje strane. Potom je vozač prevezen u pulsku bolnicu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "ovo je bezobrazluk" Plenković se posvađao s novinarima: "Malo ste svi skupa postali prebahati. Govorim to kao predsjednik Vlade, rješavam teže probleme nego vi"

Pročitajte i ovo Dijana Zadravec POTVRDILI SMJENU Zadravec o odluci Upravnog vijeća: "Nisam iznenađena, očekuje da sud prepozna njenu nezakonitost"

Odbio je alkotest iako je bilo vidljivo da je pod utjecajem alkoholola te je radi počinjenja nekoliko prekršaja dobio kaznu od 25.500 kuna te zabranu upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od sedam mjeseci.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene