Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga traje i dalje

Policija objavila fotorobot vozača kamiona u koji je ušla Antonija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već šest dana nestaloj maloljetnici Antoniji Bilić policija još uvijek nije uspjela ući u trag. Potvrdili su kako je viđena da ulazi u kamion s ceradom, a objavili su i fotorobot vozača.

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor navodi kako je policija do sada zaprimila mnogo dojava građana, no kako još ne može kazati je li ijedna od njih relevantna te hoće li pomoći istrazi. Istaknula je da je osnovan tim koji radi samo na Antonijinu slučaju te provjerava svaki podatak kojim policija raspolaže.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preko 300 ispitanih Za Antonijom sutra kreće najveća potraga u novijoj povijesti GSS-a Slika nije dostupna Opsežna potraga traje i dalje Deseti dan potrage: Policija ispitala 100 osoba, nema traga Antoniji

Policija moli građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim saznanjima o osobi koja fizički odgovara crtežu da se jave u najbližu policijsku postaju ili na besplatan telefon 192 Danas je objavljen i foto robot vozača šlepera. U policiji ističu kako su do fotorobota vozača došli na osnovu saznanja i zapažanja građana.

Od svih obavijesti koje su do sada prikupljene, kaže glasnogovornica Kosor, važnima su se pokazale samo dvije: svjedočenje Antonijina susjeda koji ju je u utorak oko 8:30 vidio kako stopira i ulazi u kamion u kojemu je za upravljačem sjedio muškarac crne zalizane kose, te signal Antonijina mobitela koji je zadnji put toga dana oko 15:40 sati lociran na karlovačkom području, u okolici Ogulina.

Glasnogovornica je kazala da nisu točni navodi u nekim medijima kako su nadzorne kamere s autoceste snimile nestalu Drnišanku. 'Istina je da smo nakon dojave građana analizirali te snimke, no utvrdili smo kako djevojka na snimci nije bila nestala Antonija. Ipak, osoba koja je to dojavila sigurno je imala dobru namjeru te molimo građane da nastave javljati o svemu što bi nas moglo dovesti na trag nestaloj djevojci', poručila je Kosor.

Glasnogovornica zaključuje kako policija za sada sumnja u sve moguće scenarije te ništa ne isključuje, no obrazlaže kako se iz dosadašnjeg Antonijina ponašanja ne bi moglo zaključiti da je riječ o djevojci sklonoj bijegu od kuće, asocijalnog ponašanja i s problemima.

Iz Udruge cestovnih prijevoznika apeliraju na sve članove da pomognu policiji i objave tko ima kamion koji odgovara opisu svjedoka. 'Apsolutno apeliram na sve da se što prije jave. Jer svatko zna da ima kamion s tom i tom ceradom, ili on ili vozač ili netko tko sam vozi. Ali neka se javi tko god ima bilo kakva saznanja o tome', rekao je Marijan Banelli. (A.E./ Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene