Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija i 10. dan nastavlja s intenzivnom potragom za nestalom 17-godišnjom Antonijom Bilić.


PU šibensko-kninska je u jutrošnjem priopćenju izvijestila kako se provodi opsežno kriminalističko-analitičko istraživanje, kroz analizu svih do sada dobivenih podataka proteklih dana, te da se nastavlja pretraga terena, koji jučer tijekom dana nije pretražen, na području od mjesta Kričke prema Klisu i na području Gospića i Karlovca.

Vezani članci Slika nije dostupna Za Antonijom sutra kreće najveća potraga u novijoj povijesti GSS-a Slika nije dostupna Policija: Obavili smo desetke provjera, pretražujemo veliko područje

'U ovoj Policijskoj upravi, kao i u drugim policijskim upravama u tijeku su provjere za osobe koje, prema dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Republike Hrvatske, fizički sliče foto-robotu. Do sada je poimenice provjereno preko 100 takvih osoba, od kojih nitko nije doveden u vezu u vezu s nestankom maloljetne Antonije Bilić', stoji u priopćenju šibensko-kninske PU.

Osim toga, pregledavaju i analiziraju se zapisi s nadzornih kamera na autoputu, graničnim prijelazima, benzinskim pumpama, parkiralištima i slično, a do sada pregledani materijali se detaljno analitički obrađuju, ističe glasnogovornica PU šibensko-kninske marica Kosor. Također se vrši i provjera podataka u svim prijevozničkim tvrtkama, koje koriste teretna vozila slična traženom teretnom vozilu.

Policija i dalje poziva građane koji imaju korisne informacije oko nestanka djevojke da te informacije dojave najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192.