Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opsežna potraga traje i dalje

Deseti dan potrage: Policija ispitala 100 osoba, nema traga Antoniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i 10. dan nastavlja s intenzivnom potragom za nestalom 17-godišnjom Antonijom Bilić.

PU šibensko-kninska je u jutrošnjem priopćenju izvijestila kako se provodi opsežno kriminalističko-analitičko istraživanje, kroz analizu svih do sada dobivenih podataka proteklih dana, te da se nastavlja pretraga terena, koji jučer tijekom dana nije pretražen, na području od mjesta Kričke prema Klisu i na području Gospića i Karlovca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preko 300 ispitanih Za Antonijom sutra kreće najveća potraga u novijoj povijesti GSS-a Slika nije dostupna Priključili se potrazi Mladi diljem zemlje održali skupove potpore Antoniji Bilić

'U ovoj Policijskoj upravi, kao i u drugim policijskim upravama u tijeku su provjere za osobe koje, prema dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Republike Hrvatske, fizički sliče foto-robotu. Do sada je poimenice provjereno preko 100 takvih osoba, od kojih nitko nije doveden u vezu u vezu s nestankom maloljetne Antonije Bilić', stoji u priopćenju šibensko-kninske PU.

Osim toga, pregledavaju i analiziraju se zapisi s nadzornih kamera na autoputu, graničnim prijelazima, benzinskim pumpama, parkiralištima i slično, a do sada pregledani materijali se detaljno analitički obrađuju, ističe glasnogovornica PU šibensko-kninske marica Kosor. Također se vrši i provjera podataka u svim prijevozničkim tvrtkama, koje koriste teretna vozila slična traženom teretnom vozilu.

Policija i dalje poziva građane koji imaju korisne informacije oko nestanka djevojke da te informacije dojave najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene