Obavijesti Video Pretražite Navigacija
naložena obdukcija

Još nije poznat identitet osobe izgorjele u zapaljenom vozilu zagrebačkih oznaka kod Banje Luke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgorio je vozač motornog vozila marke Opel, zagrebačkih registarskih oznaka, u nesreći koja se u četvrtak dogodila na prometnici između Banje Luke i Prijedora, priopćili su u petak iz Državnog odvjetništva u Banjoj Luci.

Identitet stradale osobe još nije poznat, doznaje Hina iz službenih izvora, te je naložena obdukcija stradale osobe u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Pročitajte i ovo Otkačio se ringišpil u Srbiji Stravična nesreća FOTO Otkačio se ringišpil u Srbiji, puno je ozlijeđenih, djevojčica u komi: "Čuo se ogroman prasak, a onda..." Policija, ilustracija Promet je preusmjeren Teška nesreća u Zagorju: Tri osobe prevezene u bolnicu, zatvorena državna cesta

Prema priopćenju, nesreća se dogodila jučer na magistralnom putnom pravcu M-4 između Banje Luke i Prijedora oko 14:30. U nesreći je sudjelovalo putničko motorno vozilo marke Opel, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala nepoznata osoba. Mediji su izvijestili da je vozilo sletjelo sa ceste te se brzo zapalilo, a u plamenu je izgorio i vozač.

Očevid je obavio dežurni državni odvjetnik iz Banje Luke Siniša Marković, zajedno s policijskim službenicima banjolučke Policijske postaje za sigurnost prometa.

Tužitelj Marković naložio je poduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjere te vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene