Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Utvrđen identitet mrtvog mladića, ne zna se uzrok smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je utvrdila identitet mrtvog mladića pronađenog jutros na travnjaku u Radničkoj cesti u Zagrebu, ali ne i uzrok njegove smrti, no i dalje se zbog ozljeda na tijelu ne isključuje da je riječ o ubojstvu.

"Utvrdili smo identitet 19-godišnjeg mladića, no za sada s tim podatkom ne možemo izlaziti u javnost", kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. 

Pročitajte i ovo Hrvati napadnuti u predgrađu Dublina, ilustracija Policija traži svjedoke Dvojica Hrvata brutalno napadnuti u predgrađu Dublina: Jednom od njih liječnici se bore za život Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

>> Pronađen mrtav mladić u Zagrebu

Tijelo golog mladića jutros je oko 6,40 sati u parku ispred zgrade u Radničkoj cesti 38 pronašao predstavnik stanara.

Zbog brojnih modrica i ozljeda po glavi i tijelu ne isključuje se da je riječ o ubojstvu.

Obdukcija mrtvog tijela je obavljena, no u policiji kažu da je radi utvrđivanja točnog uzroka smrti potrebno provesti dodatna vještačenja.

Dosadašnja istraga je pokazala da je mladić sinoć na više mjesta s društvom konzumirao alkoholna pića, a prijatelji su ga posljednji put vidjeli oko 2 sata ujutro kada su se i rastali.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene