Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Pijan godinama tukao suprugu, punicu i djecu: Natjerao ih da uđu u spavaću sobu i blokirao vrata krevetom da ne mogu izaći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Općinskom državnom odvjetništvu ispitan je 29-godišnjak kojega se tereti za više kaznenih djela. Određen mu je istražni zatvor.

Pijani 29-godišnji Varaždinac od svibnja 2015. godine u obiteljskoj je kući često grubo vrijeđao, omalovažavao, tukao i nanosio tjelesne ozljede svojoj supruzi, punici i dvoje maloljetne djece.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Čeka se nalaz obdukcije Napadač na ženu u Makarskoj dobro poznat policiji: Pogledajte što je napravio nevjenčanoj supruzi Slika nije dostupna Obiteljsko nasilje kod Varaždina Pijan mlatio ženu pred djecom: Šakom i nogom udarao suprugu po glavi i tijelu, prijetio da će ju ubiti i zapaliti kuću

21. siječnja ove godine zaključao je ulazna vrata kuće i sakrio ključ. Suprugu, punicu i djecu natjerao je da uđu u spavaću sobu, blokirao vrata krevetom i tako zatočenima im je prijetio.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 29-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Dokaže li mu se krivica za nasilje u obitelji, prijeti mu kazna zatvora u trajanju do tri godine. Za povredu djetetovih prava predviđena je kazna zatvora do pet godina, a za prijetnju do pet godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene