Obavijesti Video Pretražite Navigacija
javite se

Jeste li ga vidjeli? Traži se zbog obiteljskog nasilja, policija pred kućom pronašla pretučenu ženu i mrtvog psa

Aktualno Galerija Policija traga za muškarcem zbog nasilnog ponašanja u obitelji Policija traga za muškarcem zbog nasilnog ponašanja u obitelji Foto: PU splitsko-dalmatinska Policija traga za muškarcem Policija traga za muškarcem Foto: PU splitsko-dalmatinska +0 Policija traga za muškarcem Galerija 1/3 >>
Policija je objavila fotografiju muškarca kojeg se dovodi u svezu s nasilnim ponašanjem u obitelji.

Nakon što je zaprimila dojavu u utorak u 23:50, splitsko-dalmatinska policija je izašla na teren i ispred kuće zatekla teško ozlijeđenu ženu, a u kući mrtvog psa.

Policija još uvijek provodi kriminalističko istraživanje, a za počiniteljem se traga. Sada su objavili i fotografiju muškarca "kojeg dovodimo u svezu s događajem o nasilnom ponašanju u obitelji", kako su napisali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tipična hrvatska priča Kako je ministar Piletić obmanuo javnost: Majka iz Slavonskog Broda rodila devetero djece, petero joj već oduzeli. Je li mališan trebao umrijeti da se spase preostala djeca?

"Pozivamo građane ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192, obavijeste najbližu policijsku postaju ili na e-mail adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr", dodaju iz Policijske uprave.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene