Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojništvo

Mladići više puta napali strane radnike u Zagrebu: Evo što su činili nakon što bi naručili hranu...

Nož
Nož Foto: Luka Gerlanc/Cropix
Dvojica mladića u dobi od 20 godina počinila su razbojništva nad državljanima Indije i Bangladeša.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića u dobi od 20 godina zbog sumnje u počinjenje više razbojništva.

Osumnjičeni 20-godišnjak 30. prosinca prošle godine putem mobilne aplikacije naručio je dostavu hrane na adresu u Zagrebu, u Ulici Tome Rosandića. Sumnja se da je oko 22 sata, kada je dostavljač hrane, inače državljanin Indije, vozilom došao na adresu, drugi osumnjičeni 20-godišnjak s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, prijeteći nožem dostavljaču otuđio torbicu s dokumentima i novcem. S otuđenim su osumnjičeni vozilom zajedno pobjegli.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozlijedio policajca Konačno dolijao: U listopadu bježao policiji i udario im u auto, sad su ga ulovili

Nadalje, sumnja se da se 26. prosinca prošle godine, po prethodnoj narudžbi putem mobilne aplikacije u večernjim satima, oštećeni državljanin Bangladeša, dovezao na adresu u Zagrebu u Ulicu Tome Rosandića. Dolaskom na navedenu adresu tamo ga je dočekao osumnjičeni 20-godišnjak i još jedna zasad nepoznata muška osoba. Tom prilikom osumnjičeni mu je prišao i preuzeo naručenu hranu. Zatim je, s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, držeći u ruci nož, verbalno prijeteći otuđio novac, a nakon toga su se dali u bijeg.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhitili ga Napio se pa vrijeđao i omalovažavao djelatnike benzinske postaje i policiju

Materijalna šteta iznosi oko 390 eura, a sumnja se da su taj iznos osumnjičeni kasnije potrošili za svoje osobne potrebe.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja posebno izvješće bit će dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu za mladež.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene