Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka)
Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka

Zagrebačka policija dovršila je istragu nad 29-godišnjakom kojeg se sumnjiči za prijevaru i nadriliječništvo.


29-godišnjak je u svibnju prošle godine pred više ljudi održao prezentaciju uređaja za koji je znao da nije u evidenciji medicinskih proizvoda. Uređaj je tada prodao ženi i tako ju prevario za 4000 kuna. Kod sklapanja kupoprodajnog ugovora, ugovor je ovjerio pečatom tvrtke, iako joj nije bio zastupnik.

Osim toga, početkom srpnja ove godine je u centru Zagreba, iako nije imao odobrenje nadležnog ministarstva za obavljanje zdravstvene djelatnosti, s drugom ženom dogovorio besplatni pregled ultrazvukom. Ženi koja je pregled dogovorila nije obavio ultrazvuk već joj je uzeo uzorak krvi. Kazao joj je da ima masnoću u krvi te joj zbog toga prodao dodatke za hranu u iznosu od 1000 kuna.

Vezani članci Pomicanje sata (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ne zaboravite pomaknuti kazaljke sata, a svjetla na autima upaliti od 1. studenog Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Zagrepčanin provaljivao u crkvene škrabice i uzimao novac, po bolnicama krao novčanike

Policija je pretražila stan 29-godišnjaka i pronašla 22 komada uređaja za medicinsku terapiju i raznu dokumentaciju. Policija protiv 29-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu.