Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske uhitili su 25-godišnjeg Puljanina nakon što su u njegovom automobilu na naplatnim kućicama autoceste Rijeka-Zagreb na Kikovici pronašli 275 grama kokaina i 450 grama sredstva za povećanje mase droge, tzv. punila.


Puljanin je zaustavljen u automobilu 'ford' na naplatnim kućicama na Badnjak navečer, izvijestila je danas PU primorsko-goranska, dodavši da je pretragom automobila droga pronađena u prostoru oplate mjenjača. Procjenjuje se da bi ta droga na ilegalnom narko tržištu vrijedila više od 137.000 kuna, a pomiješana s punilom dosegla bi vrijednost od 371.000 kuna. Policija napominje da bi se samo od kokaina, bez punila, moglo dobiti 1373 doze u količini od po 0,2 grama po paketiću.

Vezani članci Kokain, ilustracija Europol: Nezapamćene količine kokaina i organizirani kriminal su na vrhuncu tijekom pandemije Zapljena splitske policije 01 Jedna od najvećih zapljena splitske policije u proteklih godinu dana: Oduzeto više od četiri kilograma heroina i skoro pola kile kokaina

Kriminalističko istraživanje je provedeno u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave istarske. Osumnjičeni 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.