Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Badnjak

Na naplatnim kućicama uhićen Puljanin s kokainom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske uhitili su 25-godišnjeg Puljanina nakon što su u njegovom automobilu na naplatnim kućicama autoceste Rijeka-Zagreb na Kikovici pronašli 275 grama kokaina i 450 grama sredstva za povećanje mase droge, tzv. punila.

Puljanin je zaustavljen u automobilu 'ford' na naplatnim kućicama na Badnjak navečer, izvijestila je danas PU primorsko-goranska, dodavši da je pretragom automobila droga pronađena u prostoru oplate mjenjača. Procjenjuje se da bi ta droga na ilegalnom narko tržištu vrijedila više od 137.000 kuna, a pomiješana s punilom dosegla bi vrijednost od 371.000 kuna. Policija napominje da bi se samo od kokaina, bez punila, moglo dobiti 1373 doze u količini od po 0,2 grama po paketiću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Kriminalističko istraživanje je provedeno u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave istarske. Osumnjičeni 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene