Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na terenu

Ispred gradske uprave pronađena ručna bomba?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija radi izvide vezano za predmet koji pronađen u gradu Krku na otvorenom prostoru, nalik na ručnu bombu, priopćili su u PU primorsko goranskoj.

Danas ujutro stanovnici Krka nemalo su se iznenadili kada su na pronašli ručnu bombu. U policijskoj upravi primorsko goranskoj potvrdili su nam da policija vrši izvide.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

'Na otvorenom prostoru u gradu Krku policija provodi izvode vezano za pronalazak predmeta nalik na ručnu bombu', rekao je glasnogovornik te PU Tomislav Veršić za Dnevnik.hr.

Prema pisanju medija bombu su pronašli zaposlenici gradske uprave Krka ispred zgrade kada su došli na posao oko sedam ujutro.

Očevid je u tijeku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene