Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedost pola milijuna kuna

Na granici mu pronašli 10,5 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 10,5 kilograma marihuane, na ilegalnom tržištu vrijedne oko pola milijuna kuna, pronašla je policija u osobnom automobilu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka na graničnom prijelazu Vinjani Donji, priopćila je danas splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Policija je uhitila i kazneno prijavila 31-godišnjeg vozača, a droga i automobil audi, prepravljen za krijumčarenje, oduzeti su.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

>> U vozilu mu pronašli marihuanu, a u kući bombe

Drogu u audiju, u kojemu su uz 31-godišnjaka bili njegova supruga i dijete, otkrio je službeni policijski pas Pik prilikom granične kontrole u četvrtak. Uz nalog suca policija je jučer pretražila vozilo i u prepravljenom prostoru iza naslona zadnjeg sjedišta pronašla 10 paketa marihuane, ukupne težine 10 kilograma i 677 grama.

Muškarac je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštenog posjedovanja, proizvodnje i trgovanja drogama doveden pritvorskom nadzorniku, a potom i zamjeniku Županijskog državnog odvjetnika, navodi policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene