Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više ljudi ozlijeđeno

Tragedija za dlaku izbjegnuta: Mladi vozač s ceste prešao na travnjak, okrenuo se na krov i završio u kanalu

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Darko Tomas / CROPIX
Na cesti u blizini Zadubravlja sinoć je došlo do prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

Na kolniku Županijske ceste 4188, u blizini Zadubravlja, sinoć se u 22:25 dogodila prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

Policija je očevidom utvrdila da je do nesreće došlo jer se vozač (rođen 2005. godine) osobnog automobila nije kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika, već je prešao na travnatu površinu i sletio u odvodni kanal i nisko raslinje, gdje je automobil završio na krovu.

Vozač nije bio vezan, a u prometnoj nesreći ozlijeđena su tri putnika iz automobila, od kojih jedan (rođen 2006. godine) teško, dok su dva putnika (2006. i 2007. godište) lakše ozlijeđena. Svima je u bolnici u Slavonskom Brodu pružena liječnička pomoć te su ondje zadržani na daljnjem liječenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Počelo suđenje Padobrancu odrubio glavu krilom aviona: Pilot nije imao dozvolu da leti sam

Policijski službenici su protiv vozača podnijeli kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok je protiv jednog od putnika podnesen optužni prijedlog jer nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene