Obavijesti Video Pretražite Navigacija
što se dogodilo?

Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Osumnjičeni za ubojstvo Luke Benčića dovezen je na hitni prijem u splitsku bolnicu s ozljedama glave i čeljusti. Nakon toga preselili su ga iz zatvora na Bilicama u šibenski zatvor.

Osumnjičeni za ubojstvo mladog Splićanina Luke Bančića dovezen je iz zatvora Bilice na hitni prijem splitskog KBC-a s ozljedama glave i čeljusti.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, nakon medicinske obrade u utorak navečer vraćen je u zatvor na Bilicama jer ozljede nisu bile tako teške.

Pročitajte i ovo Vozačka dozvola Gen2 - 4 Traju pregovori Stižu nova pravila o vozačkim dozvolama, ali ne sviđaju se svima: Hrvatski zastupnici u EU parlamentu protive se tomu

Navodno je pravosudnim policajcima i liječnicima kazao da je pao s kreveta i nije nikoga htio optužiti za svoje ozljede, no liječnici navodno nisu povjerovali u tu verziju. Ipak, policija nema saznanja da bi se moglo raditi o kaznenom djelu. 

No, kako javljaju 24 sata, osumnjičenog za ubojstvo ipak su odlučili iz zatvora na Bilicama preseliti u šibenski zatvor. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene