Iz PU zadarske rekli su kako su dojavu o ovom događaju primili u 12:56 sati, no čini se kako je do ubojstva došlo u 7 sati ujutro. Policija je potvrdila da su pronađena tri tijela s tragovima nasilne smrti, te da je četvrto tijelo, muške osobe koju se dovodi u vezu s ubojstvima, pronađeno u polju. Nije službeno potvrđenoa, ali pretpostavlja se da je osumnjičeni za trostruko ubojstvo oduzeo sebi život.

Galerija


U Sukošanu kod Zadra u nedjelju poslije podne muškarac je hladnim oružjem ubio dvije ženske osobe i mladića. Po neslužbenim informacijama, muškarac je oduzeo život svojoj sestri i njenom sinu te još jednoj ženskoj osobi, najvjerojatnije sestrinoj svekrvi, koja je s njima živjela u kućanstvu.

Vezani članci Policija u Suhodolu u BiH (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) - 6 Velika potraga u BiH: Od policajca kojeg je ubio ukrao pištolj, vlasti nude nagradu za informacije koje će dovesti do osumnjičenog Policija u Suhodolu u BiH (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) - 9 Zbog višestrukog ubojice mirno selo je obavijeno strahom: "Taj čovjek je lud i na slobodi. Ljudi ne izlaze iz kuća, naoružani su"

Policija je tragala za muškarcem, ali je oko 15 sati pronađeno muško tijelo u polju nedaleko od mjesta trostrukog ubojstva. Radi se o muškarcu kojeg policija dovodi u vezu s počinjenjem trostrukog ubojstva.

Iz PU zadarske rekli su nam kako su dojavu o ovom događaju primili u 12.56 sati. Glasnogovornica PU zadarske potvrdila nam je da su pronađena tri tijela s tragovima nasilne smrti.

Neslužbeno se, od mještana, doznaje kako je u obitelji bilo imovinsko-pravnih razmirica, ali muškarac kojeg se dovodi u vezu s počinjenim ubojstvima nije poznat kao nasilna, niti problematična osoba.