Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na terenu i policija

Muškarac pao u kanal blizu zagrebačke Remize i ozlijedio se, izvukli ga vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kanal blizu okretišta tramvaja na zagrebačkoj Remizi u srijedu popodne pao je muškarac, a liječničku pomoć pružili su mu djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, priopćio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je danas informaciju u 15:20 sati od Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba kako je muškarac pao u kanal blizu okretišta na Remizi.

Nakon što su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba izvukli ozlijeđenu osobu, ista je pregledana od strane djelatnika Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba koja je preuzela daljnje postupanje.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

Osim navedenih djelatnika na teren su izašli djelatnici PU Zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Pad su nam potvrdili i u zagrebačkoj policiji koja je dojavu dobila oko 15:20. Navode da se radi o događaju na području Ljubljanice za koje se utvrđuju sve okolnosti događaja te da se liječnička pomoć muškarcu ukazuje u KBC-u Zagreb.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene