Remiza, ilustracija
Remiza, ilustracija Foto: Borna Filic/Pixsell

U kanal blizu okretišta tramvaja na zagrebačkoj Remizi u srijedu popodne pao je muškarac, a liječničku pomoć pružili su mu djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, priopćio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.


Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je danas informaciju u 15:20 sati od Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba kako je muškarac pao u kanal blizu okretišta na Remizi.

Nakon što su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba izvukli ozlijeđenu osobu, ista je pregledana od strane djelatnika Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba koja je preuzela daljnje postupanje.

Vezani članci U Adžamovcima se kuća urušila na čovjeka Kod Nove Gradiške kuća se urušila na čovjeka: Radovi umalo završili kobno, muškarca su morali izvlačiti vatrogasci KBC Split Bori se za život u splitskoj bolnici: Muškarcu ozlijeđenom u požaru gumenjaka opečeno 35 posto tijela

Osim navedenih djelatnika na teren su izašli djelatnici PU Zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Pad su nam potvrdili i u zagrebačkoj policiji koja je dojavu dobila oko 15:20. Navode da se radi o događaju na području Ljubljanice za koje se utvrđuju sve okolnosti događaja te da se liječnička pomoć muškarcu ukazuje u KBC-u Zagreb.